Alzer pets 150 ml

Catalysis
80,00 RON
Catalysis
Disponibil in stoc

Descriere

Alzer pets 150 ml

Suplimentul ajuta la reducerea stresului oxidativ, actioneaza ca un neuroprotector si imbunatateste calitatea vietii animalelor in varsta.

Sindromul Disfunctiei Cognitive (SDC) este echivalentul canin al bolii Alzheimer, boala ce nu poate fi vindecata, insa, cu ajutorul suplimentului Alzer Pets, progresul afectiunii poate fi incetinit semnificativ.

Afectiunea este neurodegenerativa, si se caracterizeaza prin prierdere a memoriei si a capacitatii de invatare, in special la animalele cu varsta de peste 7 ani.

Suplimentul contine Ginko-Biloba, carnitina-L-acetyl, acid lipoic, antioxidanti si Vitamina E, ingrediente care imbunatatesc mecanismele de transmisie nervoasa si reduc stresul oxidativ.

Ingrediente: Ginkgo-Biloba, fosfatdilserina, acid lipoic.

Aditivi nutritionali: carnitina fumarat, extract de lactuca sativa, aroma de ficat, sorbat de potasiu, benzoat de Sodiu, apa.

Constituenti analitici: proteine 1.35g/ 100g, carbohidrati 1.5g/ 100g, grasimi 0.0g/ 100g. Valoare energetica 16 kcal/ 100g.

Alzer Pets nu are contraindicatii si nu au fost raportate efecte secundare!

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Iubitorii de animale pot comanda produsul Alzer Pets, 150 ml la orice oră din zi sau din noapte.

Mod de administrar:

Se aplica pe portia zilnica de hrana.

1 ml/ fiecare 5 kg greutate animal/ la fiecare 12 ore

Dozajul corect si perioada de administrare depind de nevoile individuale ale animalului si vor fi stabilite de catre un medic veterinar.

Detalii

Brand
Flacon
150 ml
Pentru
Caini, Pisici