Claromed 30g steril

INMED
85,00 RON
INMED
Disponibil in stoc

Descriere

CLAROMED 30 G STERIL - GEL OFTALMIC CU ACID HIALURONIC

Claromed este un lubrifiant ocular sub forma de gel steril, cu un sistem duopolimeric, ce contine carbomer si acid hialuronic (hyaluron) in proportie de 1 %, special formulat pentru uz veterinar. Special conceput pentru uz oftalmic.

Indicatii: Lubrifierea ochiului in timpul anesteziei sau ca tratament adjuvant in boala Ochiului uscat (Cheratoconjunctivita Sicca).

Mod de folosire: In Cheratoconjuctivita Sicca: instilati 1-2 picaturi in ochiul/i afectat/ti, de 2-3 ori pe zi sau cat de des este recomandat de catre medicul veterinar. Preoperator: instilati 1-2 picaturi direct pe suprafata corneei sau in sacul conjunctival inferior, in ambii ochi.

Ingrediente: Apa purificata, sorbitol, carbomer 980, acid hialuronic 1 %, hidroxid de sodiu. Conservanti: EDTA disodic, cetrimide.

Precautii: Doar pentru uz veterinar. Daca animalul prezinta semne de disconfort ocular sau iritatie locala, intrerupeti tratamentul si adresati-va medicului veterinar. Continutul tubului este steril pana la prima desfacere a capacului. Pentru a evita contaminarea produsului, se va evita atingerea varfului tubului de ochi, maini sau alte suprafete. Tubul va fi inchis imediat dupa aplicarea tramentului. A se pastra la temperatura camerei, in ambalajul original. A nu se utiliza dupa 45 de zile de la prima deschidere a tubului.

Important: CLAROMED 30 G STERIL - GEL OFTALMIC CU ACID HIALURONIC intra in categoria farmacie veterinara. Consultati medicul veterinar www.novavet.ro pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea medicatiei sau a dietei in functie de nevoile specifice ale cainelui (pisicii) dumneavoastra.

Detalii

Categorii
Brand
Flacon
30 g
Pentru
Caini, Pisici