Coatex 60 capsule inactiv

VetPlus
73,00 RON
VetPlus
Produs indisponibil momentan
Disponibil in stoc

Descriere

Acizii grasi Omega-6 din Suplimentul Nutritiv Coatex imbunatatesc si mentin starea generala de sanatate, regenereaza si intretin sanatatea pielii si blanii iar in combinatie cu acizii grasi Omega-3 reduc efectele afectiunilor dermatologice, cum ar fi pielea uscata, pielea cu eczeme sau pielea pruriginoasa.

Suplimentul Nutritiv Coatex contine cea mai noua formula de EFA Omega 6 si 3, testata si dezvoltata cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie, iar datorita sursei de uleiuri provenita din Limba mielului (Borago officinalis) contine o concentratie dubla de uleiuri traditionale cum ar fi primula de petrol.

Se recomanda utilizarea Suplimentului Nutritiv Coatex pentru intretinerea generala a pielii si blanii, pe langa cazurile in care apar afectiuni ale pielii si blanii care indica o carenta de EFA, cum ar fi: · lipsa stralucirii,· piele uscata · cu eczeme · pruriginoasa · cresterea deficitara a blanii Daca exista ingrijorare cu privire la starea generala a animalului, recomandam consultul unui medic veterinar pentru o examinare completa si pentru a se asigura tratamentul corect.

Instructiuni de administrare: Pentru rezultate optime administrati conform indicatiilor de mai jos, timp de minim 4 saptamani sau urmati indicatiile medicului veterinar.

Greutate corporala

Greutate corporala

 

Cantitate

< 10 Kg

1 capsula / zi

10 – 19 kg

2 capsule / zi

20 – 29 Kg

3 capsule / zi

>30 Kg

4 capsule / zi

 

Daca este necesar se pot administra doze mai mari, dupa recomandarea medicului veterinar. Precautii: A se administra numai sub supraveghere veterinara. Numai pentru uz veterinar.

Fiecare capsula contine: Omega 6 (acid gama linolenic) 110 mg Omega 6 (acid linoleic) 190 mg Omega 3 (EPA) 15,4 mg Omega 3 (DHA) 10,3 mg Vitamina E 10 mg Vitamina A 100 ui Vitamina D3 30 ui Ingrediente: Gelatina, glicerol.

Detalii

Brand
Cutie
60 capsule
Pentru
Caini, Pisici