DOUXO CALM S3 SAMPON CAINI SI PISICI - 200 ML

Ceva
92,00 RON
Ceva
Produs indisponibil momentan
Disponibil in stoc

Descriere

DOUXO CALM S3 SAMPON CAINI SI PISICI - 200 ML este un sampon pentru un tratament suplimentar și calmarea pielii sensibile, mâncărime sau iritată.

Caracteristici:

- Șamponul Calm DOUXO® S3 Calmeaza si hidrateaza pielea pruriginoasa, iritata si sensibila, in timp ce echilibreaza microflora cutanata care este afectata de obicei in cazul pielii sensibile.

- Produsele DOUXO®S3 nu conțin paraben, săpun, sulfat, nanoparticule, coloranți și ftalați.

- PH ajustat specific pentru pielea animalului dvs. de companie

- Sticlă ușor de utilizat

Întreaga gamă DOUXO® S3, conține molecula patentată Ophytrium. Acesta este un ingredient natural purificat extras din rădăcinile plantei Ophiopogon japonicus

Ophytrium este dovedit clinic că are o toleranță ridicată atât pentru animalul de companie, cât și pentru proprietar, precum și o acțiune triplă asupra barierei pielii: 

• Protejează bariera mecanică pentru pielea suplă, durabilă, hidratată

• Păstrează flora microbiană protectoare pentru pielea sănătoasă

• Reduce iritația

Mod de administrare:

Numai pentru uz extern. Umeziti blana cu apa calda. Aplicati, masati si lasati spuma sa actioneze pentru aproximativ 10 minute inainte de clatire. Puteti repeta procesul.

Doză: o pompare este suficient pentru aprox. 2 kg greutate corporală. Pentru blaă lungă și / sau dens, se recomandă o doză dublă.

Ingrediente:

Ophytrium *, vitamina B5 (pantenol), pentavitină, vitamina B3, extract de jojoba, formulă de curățare blândă, parfum hipoalergenic.

(* cel mai mare conținut de ophytrium din familia de produse)

Important: DOUXO CALM S3 SAMPON CAINI SI PISICI - 200 ML - intra in categoria farmacie veterinara. Consultati medicul veterinar www.novavet.ro pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea medicatiei sau a dietei in functie de nevoile specifice ale cainelui (pisicii) dumneavoastra.

Detalii

Brand
Flacon
220 ml
Pentru
Caini, Pisici