Douxo S3 Calm Mousse (Spuma) - 150 ml

Ceva
64,00 RON
Ceva
Disponibil in stoc

Descriere

Spuma Pentru Ingrijirea Blanii Douxo S3 Calm, 150 ml                        

DOUXO® Calm

Solutia noastra pentru piele pruriginoasa, iritata si sensibila

DOUXO® Calm ajuta la mentinerea echilibrului cutanat si protejeaza ecosistemul barierei cutanate. Calmeaza si hidrateaza pielea pruriginoasa, iritata si sensibila, in timp ce echilibreaza microflora cutanata care este afectata de obicei in cazul pielii sensibile.

DOUXO® Calm reface bariera care ajuta la protejarea animalului vostru de alergeni si imbunatateste hidratarea cutanata intre ziua 0 si ziua 21 (vezi graficul). Pielea devine mai supla, reducandu-se senzatia de prurit.

DOUXO® Calm este dovedit clinic ca ajuta la reducerea pruritului si iritatiei in cazul pielii sensibile.

DOUXO® Calm, la fel ca intreaga gama DOUXO®, contine molecula brevetata de Fitosfingozina. Este un component fundamental al ceramidelor, complex lipidic gasit in mod natural in piele si care ajuta la coeziunea barierei cutanate.

Fitosfingozina este un factor cheie in functionarea pielii si ajuta la protejarea ecosistemului barierei cutanate prin:

  • Favorizeaza coeziunea barierei mecanice cutanate
  • Calmeaza si hidrateaza
  • Mentine echilibrul microflorei

 

DOUXO® Calm Spuma

Impartaseste un moment de afectiune cu animalul tau printr-un masaj relaxant. Aceasta spuma remanenta asigura un contact cutanat prelungit.

Indicatii: 

Ajuta la calmarea pielii sensibile si mentine o piele sanatoasa la caini si pisici.

Poate fi utilizata pe intreaga suprafata a corpului sau prin aplicari localizate (pe pliurile pielii, pe labute,…). Poate fi utilizata singura sau alternativ cu DOUXO® Calm sampon pentru rezultate optime.

  

Mod de utilizare:

Numai pentru uz extern. Agitati bine inainte de utilizare. Aplicati DOUXO® Calm Mousse pe blana uscata si periata. Puneti 1 sau 2 pompari in mana si apoi aplicati spuma pe animal, acoperind intreg corpul, evitand zonele din jurul ochilor si gurii. Masati blana pentru a facilita contactul produsului cu pielea. Nu clatiti. Lasati sa se usuce in mod natural. Periati blana pentru a-i da stralucire.

Utilizati o data la 3 zile. Pentru intretinere, poate fi utilizat o data pe saptamana.

Ingrediente:

  • Fitosfingozina:  proceramida universala, constituent natural al barierei lipidice cutanate . Efect regulator al microbiotei de suprafata datorita proprietatilor antibacteriene.
  • SK-Influx V: un coctail lipidic unic care mimeaza atat compozitia cat si structura multi-lamelara a mortarului lipidic normal.
  • Pseudofilagrina:  peptid sintetic similar cu filagrina naturala. Profilagrina ajuta la impermeabilizarea barierei cutanate.
  • Stimu-tex AS: complex de fitosteroli implicati in managementul pruritului si iritatiei.
  • Avenantramidele: o fractie purificata a extractelor de fulgi de ovaz coloidal care ajuta la reducerea pruritului si a iritatiei, cu un efect de calmare rapida.
  • Aroma de ceai verde in concentratie foarte mica pentru un profil de toleranta ridicat.
  •  

Toate produsele DOUXO® sunt cu 0% Paraben.

Marimi de ambalaj disponibile:

150ml.

Detalii

Categorii
Brand