Forcalm 60 capsule

Vetfood
170,00 RON
Vetfood
Disponibil in stoc

Descriere

INDICATII:
· reducerea anxietatii in situatii stresante (vizita la cabinetul veterinar, furtuna, sezon de petarde si artificii)
· la  transportul animalelor, calatorii
· echilibrarea sistemului nervos in tulburari ale somnului.

For Calm este o formula special conceputa pentru suplimentarea animalelor predispuse la factori de stres. Toate ingredientele au fost atent selectionate pe baza celor mai recente studii clinice din domeniu.
For calm este un produs indicat pentru animale in echilibrarea sistemului nervos si in cresterea rezistentei la factorii de stres, pe durata perioadelor cu un nivel crescut de anxietate.

L-triptofan -este un aminoacid exogen care reduce senzatia de hiperexcitabilitate asupra sistemului nervos la animale. Acesta este un aminoacid esential necesar in sinteza melatoninei - hormonul responsabil  de reglarea bioritmului necesar unui somn adecvat, si al serotoninei - un important neurotransmitator, cu rol in reglarea tulburarilor de somn si de dispozitie. Suplimentarea dietei animalelor cu L-triptofan, influenteaza in mod favorabil comportamentul acestora, prin diminuarea tuturor simptomelor asociate starii de anxietate.

Melatonina- este un hormon care ajuta in reglarea ciclurilor de somn si de veghe. A fost demonstrat in numeroase studii clinice, faptul ca melatonina este un inductor natural al somnului, imbunatatindu-i calitatea, reduce numarul trezirilor nocturne, si ajuta sistemul nervos sa se relaxeze in situatii stresante. Melatonina este deosebit de eficienta in sindromul fazei de somn intarziate - in cazurile unde intervalele de somn - veghe sunt decalate.

GABA (acid gamma-aminobutiric) – este unul dintre principalii neurotransmitatori, care potenteaza senzatia de relaxare si reduce nivelul general de anxietate. Acesta este folosit in disfunctii ale somnului, pentru o odihna adecvata in timpul noptii. Permite refacerea rapida a organismului, stabilizeaza tensiunea arteriala si reduce riscul  spasmelor musculare pe durata antrenamentelor fizice intense.

Complex de vitamine din grupul B- este un grup de vitamine necesare in functionarea normala a sistemului nervos central. Sustin prin reducerea tensiunii nervoase, imbunatatirea starii de buna dispozitie si prin cresterea eficientei cognitive a animalului.

UTILIZARE:

Cantitatea recomandata zilnica de produs care trebuie administrata in functie de greutatea corporala a animalului:

· Rozatoare - ½ capsula
· Animale mici pana la 10 kg greutate corporala- 1 capsula
· Caini de talie medie 10-25 kg greutate corporala- 2 capsule
· Caini de talie mare de peste 25 kg greutate corporala- 3 capsule.

Produsul se prezinta sub forma de capsule care pot fi deschise. Se recomanda amestecarea produsului cu mancare pentru caini, hrana umeda sau apa. Doza zilnica recomandata poate fi impartita in cateva portii mai mici pe parcursul zilei.

 

1 capsula
L-triptofan 99 mg
GABA (acid gamma-aminobutiric) 89,1 mg
Melatonina 2,9 mg
Vitamina B1 (mononitrat de tiamina) 118,8 μg
Vitamina B2 (riboflavina) 151,2 μg
Nicotinamida 1,58 mg
D-pantotenat de calciu 0,7 mg
Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina) 151,2 μg
Biotina (D-biotina) 6,1 μg
Acid folic 36 μg
Vitamina B12 (ciancobalamina) 0,29 μg

Detalii

Brand
Cutie
60 capsule
Pentru
Caini