Kardioli Pets- 30 ml

Catalysis
28,00 RON
Catalysis
Disponibil in stoc

Descriere

Kardioli Pets este un supliment care reduce colesterolul, previne si trateaza bolile cardiovasculare.

Suplimentul este indicat pentru animalele de companie cu insuficienta cardiaca, ajutand la reducerea vasodilatarii si tensiunii arteriale.

Kardioli Pets contribuie la scaderea colesterolului, la normalizarea tensiunii arteriale, la reducerea nivelului glicemiei, si la stoparea progresiei bolilor cardiovasculare.

Suplimentul natural contine ingrediente special alese pentru a preveni arterioscleroza, pentru a reduce nivelul de homocisteina din sange, si pentru a imbunatati calitatea vietii animalelor.

Kardioli Pets nu are contraindicatii si nu au fost raportate efecte secundare!

Ingrediente : clorura de magneziu, creatina, taurina, L-Prolina, L-Lizina, extract de afine, carnitina fumarat, niacina, sulfat de zinc, acid Alfa-Lipoic, pantothenat de calciu, riboflavina, piridoxina, tiamina, citrat de cupru, acid folic, iodida de potasiu, biotina, molibden, cianocobalamina, aroma de ficat, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, apa.

Constituenti analitici: proteine 0.96g/ 100g, carbohidrati 2.0g/ 100g, grasimi 0.0g/ 100g. Valoare energetica 17 kcal/ 100g.

Se aplica pe portia zilnica de hrana.

Caini si pisici: 1 ml/ la fiecare 5 kg greutate animal/ la fiecare 12 ore.

Pentru alte specii de animale 1 ml de 2 ori/ zi.

Dozajul corect si perioada de administrare depind de nevoile individuale ale animalului si vor fi stabilite de catre un medic veterinar.

Detalii

Brand
Flacon
30 ml
Pentru
Caini, Pisici