Mirataz Paste 20mg/g 5 g

LeVet
200,00 RON
LeVet
Disponibil in stoc

Descriere

Mirataz Paste 20mg/g 5 g

Gestionați pierderea în greutate neintenționată la pisici cu Mirataz® (mirtazapină unguent transdermic).

Într-un studiu clinic, Mirataz a dus la creșterea semnificativă în greutate la pisici în doar 14 zile după aplicarea topică a 2 mg pe zi.

Mirataz vă oferă o modalitate practică de a gestiona pierderea în greutate a pacientului fără administrarea de medicamente orale și nu se bazează pe pisica să mănânce pentru a fi medicamentată.

Formulat utilizând tehnologia exclusivă Accusorb, Mirataz atinge concentrații plasmatice măsurabile de mirtazapină la pisici.

Informații importante:

Mirataz® (unguent transdermic mirtazapină) este destinat utilizării topice la pisici numai sub supraveghere veterinară. A nu se utiliza la pisici cu hipersensibilitate cunoscută la mirtazapină sau la oricare dintre excipienți. A nu se utiliza la pisicile tratate cu inhibitori de monoaminooxidază (IMAO). Nu este destinat pentru uz uman. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Purtați mănuși atunci când manipulați / aplicați, spălați-vă pe mâini și evitați contactul dintre pisica tratată și oameni sau alte animale timp de 2 ore după aplicare. A se utiliza cu precauție la pisicile cu afecțiuni hepatice și renale. Consumul de alimente pentru pisici trebuie monitorizat la întreruperea tratamentului. Siguranța nu a fost evaluată la pisicile mai mici de 2 kg, cu vârsta mai mică de șase luni sau la pisicile însărcinate, însărcinate sau care alăptează. Cele mai frecvente reacții adverse observate în timpul studiilor clinice au fost reacțiile la locul de aplicare, anomalii comportamentale (vocalizare și hiperactivitate) și vărsături.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Mirataz Paste 20mg/g 5 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la LeVet. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria suport sistem digestiv-pisici marca LeVet pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Mirataz Paste 20mg/g 5 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Mirataz Paste 20mg/g 5 g la orice oră din zi sau din noapte.

INDICATII

După aplicare, trebuie avut grijă ca oamenii sau alte animale din gospodărie să nu intre în contact cu pisica tratată timp de 2 ore, deoarece mirtazapina poate fi absorbită transdermic și oral.

Detalii

Categorii
Brand
Tub
20 mg
Pentru
Pisici