PlaqueOff 40g, granule igiena orala pentru caini si pisici.


Supliment alimentar complet natural, potrivit atat pentru caini cat si pentru  pisici; elimina in mod natural efectele neplacute cauzate de respiaratia urat mirositoare, placa si tartru.
Specii tinta:

pisici, caini

Descriere:
Produsul se prezinta sub forma de pudra granulata cu palatabilitate ridicata. Se adauga o data pe zi peste hrana animalului, indiferent daca este uscata sau umeda, cu dozare in functie de greutatea corporala a acestuia. Fiecare flacon PlaqueOff este prevazut cu lingurita de dozare.
Plaque Off are in componenta extractul natural din alga marinaD1070, care impiedica formarea placii bacteriene si a tartrului pe suprafata dentara. Datorita efectului de reducere a bacteriilor din cavitatea orala, dispare si mirosul neplacut. Acest produs patentat este 100% natural, ( nu contine coloranti artificiali, conservanti, gluten sau zahar) .
Pe parcursul digestiei produsul elibereaza substante care confera salivei abilitatea de a dizolva placa si de a preveni depunerea unui strat nou. Algele marine, principalul component al PlaqueOff, pe langa efectul mentionat mai sus, contin 12 vitamine foarte importante, 13 minerale si oligoelemente, care impreuna cu iodina au actiune benefica semnificativa asupra intregului organism.
Ingrediente:

PlaqueOff 20g, granule igiena orala pentru caini si pisici, VetExpert.


Supliment alimentar complet natural, potrivit atat pentru caini cat si pentru  pisici; elimina in mod natural efectele neplacute cauzate de respiaratia urat mirositoare, placa si tartru.

D1070 52%, Polizaharide 22%, Minerale si oligoelemente 6%, Proteine si aminoacizi 6%, Fibre 2%, Acizi grasi Omega-3, Vitamine C, E, A, D

Compusi analitici:
Proteine 5-8%, Uleiuri si grasimi 0.82%, Cenusa (inclusiv compusi minerali) 15.27%, Umiditate 8%.

Informatii suplimentare:

O masura Plaque Off contine 0,2 mg Iod natural.

Mod de administrare:

Caini peste 25 kg                  -       2 sau 3 masuri pe zi, timp de 1-3 luni
Caini intre 10- 25 kg            -       1 sau 2 masuri pe zi, timp de 3-6 luni
Caini si pisici pana la 10 kg -      ½ sau 1 masura pe zi, timp de 6-9 luni

Ambalaj:

flacon 20g/ 40 g
Conditii de depozitare:

A se depozita in loc ferit de umezeala si expunere directa la soare, la temperaturi de pana la 25°C.
ATENTIE! Doar pentru uz veterinar! A nu se lasa la indemana copiilor! Respectati instructiunile de pe ambalaj.Contactati medicul veterinar inainte de folosirea sau prelungirea utilizarii acestui produs, deoarece pot aparea schimbari de dozaj sau mod de folosire in functie de simptomele individuale ale animalului.