Synoquin Cat folie 15 capsule

VetPlus
40,00 RON
VetPlus

Descriere

Synoquin Cat 15 capsule

Noua generație de protecție a articulațiilor. Synoquin este un preparat conroprotector unic, care combină ingredientele active necesare pentru construirea cartilajului și reducerea inflamației.

- Complexul Dexahan este un extract de Krill unic, rafinat, cu puritate farmacopeică. Cel mai pur și mai bioactiv EFA (sursă esențială de acizi grași) disponibil astăzi.

- De ce complexul Dexahan este revoluționar? Conține acizi grași omega 3 într-o formă numită fosfolipidă (EPA și DHA), care este cu 60% mai eficientă decât un ulei clasic de pește marin, o sursă de omega 3.

- Astaxantina, prezentă în complexul Dexahan, este cel mai puternic antioxidant carotenoid natural cunoscut pe pământ, care, pe de o parte, are un efect antiinflamator și, pe de altă parte, protejează moleculele de acizi grași nesaturați omega 3.

- Synoquin conține cantități adecvate din cele două elemente de bază ale construirii cartilajului, clorhidrat de glucozamină și sulfat de condroitină, care s-au dovedit clinic că au un efect sinergic.

Compoziţie:

225 mg Glucozamină HCL

95 mg sulfat de condroitină

95 mg Dexahan

22 mg de vitamina C.

15 mg sulfat de zinc

Doza:

1 capsulă zilnic

Detalii

Brand
Unitate de vanzare
folie 15 tablete
Pentru
Pisici