10%

Urinovet Cat twist off 770 mg 45 capsule

VetExpert
139,00 RON 156,00 RON
VetExpert
Disponibil in stoc

Descriere

URINOVET CAT Suplimnet alimentar pentru pisici 770mg, 45 capsule twist off

Produsul se recomandă pentru pisicile care suferă sau sunt predispuse la afecţiuni sau infecţii acute ale tractului urinar, pentru pisicile care sunt sub tratament pentru urolitiază indiferent de tipul de calcul (uraţi, struviţi, oxalaţi) şi după operaţiile de îndepartare a calculilor, pentru protecţia pisicilor care au suferit intervenţii de cateterizare.

MOD DE ADMINISTRARE: 1 capsulă/ zi

Capsulele Twist Off sunt foarte palatabile şi uşor de administrat chiar şi pisicilor. Asigură calitatea şi prospeţimea ingredientelor, care pot oxida foarte rapid. Poate fi administrat doar conţinutul sau capsula ca atare. Dozajul corect şi perioada de administrare depind de nevoile individuale ale animalului şi vor fi stabilite de către un medic veterinar.

INGREDIENTE: Ulei de soia, Extract de Vaccinum macrocarpon (merişor) 125mg, Glucozamină, 84.1mg, Extract de Petroselitum savitum (pătrunjel) 50mg, Extract de Valeriana officinalis (valeriană 40 mg).

Extractul de merişor (vaccinum macrocarpon) conţine proantocianidină (PAC A2, PAC B2, trimere 3-PAC), care interacţionează cu suprafaţa receptoare a bacteriilor patogene şi dezactivează adezinele şi fimbrele de pe aceasta. Lipsa aderenţei fimbriale împiedică ataşarea bacteriilor pe celulele epiteliale ale tractului urinar. Această proprietate de anti-adeziune a merişorului împiedică o concentrare a bacteriilor care ar putea conduce la infecţii cronice urinare în vezica urinară (ex. Escherichia Colli).

Extractul de pătrunjel (petroselinum savitum) are proprietăţi diuretice (creşte volumul urinei) şi facilitează îndepartarea bacteriilor patogene din tractul urinar. De asemenea reduce activitatea de pompare a sodiului şi potasiului (Na+K/ K+ATP) din rinichi, ceea ce reduce atât recaptarea ionului de sodiu (Na+), cât şi extracţia de ioni de potasiu. Aceste lucruri sunt notabile în fluxul osmotic al apei în tubulii renali şi în creşterea diurezei şi a volumului de urină.

Glucozamina, precursoare a glicozaminoglicanilor - componenţi ai matricei extracelulare care acoperă membrana mucoasă a tractului urinar inferior. Glucozamina descreşte permeabilitatea peretelui vezicii urinare în faţa bacteriilor şi toxinelor.

Ambalaj: flacon 45 capsule

Condiţii de depozitare: A se depozita în loc ferit de umezeală şi expunere directă la soare, la temperaturi de până la 25°C.

Compuşi analitici: Proteine 6.24%, Uleiuri şi grăsimi 31.81%, Cenuşă (inclusiv compuşi minerali) 10.02%, Umiditate 2.04%

Detalii

Brand
Flacon
45 capsule
Pentru
Pisici