Urys 30 capsule

Innovet
149,00 RON
Innovet
Disponibil in stoc

Descriere

Urys 30 capsule

Protejează tractul urinar inferior al câinilor și al pisicilor.

Urys® protejează tractul urinar inferior al câinilor și pisicilor ajutând la menținerea funcției fiziologice a mucoasei vesico-uretrale.
Urys® nu este un medicament veterinar, ci un aliment complementar pentru câini și pisici.

PEA (palmioiletanolamida) este o substanță naturală găsită în multe surse de origine animală și vegetală (de exemplu ouă, soia). În organismul animal acționează ca un biomodulator endogen, responsabil fiziologic pentru homeostazia mucoasei vesico-uretrale. Urys® reintegrează rezervele endogene de PEA, pentru a optimiza mecanismele naturale de protecție ale tractului urinar inferior.

Glucozamina HCI este precursorul natural al glicozaminoglicanilor (GAG), substanțe necesare pentru a garanta integritatea epiteliului vezicii urinare (uroteliu).
Esperidina din Citrus aurantium este un flavonoid natural cu proprietăți antioxidante importante.

A se păstra într-un loc răcoros și uscat.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Urys, 30 capsule

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Innovet. VetBox este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria afectiuni renale / urinare marca Innovet pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Urys, 30 capsule este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Urys, 30 capsule la orice oră din zi sau din noapte.

COMPOZIȚIE: Trigliceride cu lanț mediu, gelatină bovină, glicerină, fermentație glucozamină (9,87%), palmitoiletanolamidă (7,41%), ulei de floarea soarelui, pirofosfat de sodiu, drojdie, gliceril monostearat.

ADITIVI (mg / kg). Antioxidanți: 1b306 (i) (0,26).

Utilizare:Se administrează pentru cicluri de 90 de zile la doza zilnică indicată în tabel
Deschideți capsula arcului așa cum este descris în desen (1) și stoarceți conținutul în gura animalului sau amestecați-l cu rația alimentelor (2).
Alternativ, capsulele pentru bowling pot fi înghițite întregi.

Greutate (Kg)

Capsule / zi

0 - 10

1

11 - 20

2

21 - 30

3

>30

4

Aditivi sensori: extract de citrice aurantium (59249) Aditivi tehnologici: E322 (37920). CE coloranți (3624).

COMPONENTE ANALITICE: Proteină brută (30%); fibre brute (<2%); uleiuri și grăsimi brute (36%); cenușă cenușie (2%); umiditate (<6%); sodiu (<0,5%); potasiu (<0,5%); fosfor (0,44%).

Detalii

Brand
Cutie
30 capsule
Pentru
Caini, Pisici