Veggiedent Fr3Sh small dog 15 bucati

Virbac
37,00 RON
Virbac
Produs indisponibil momentan

Descriere

eggiedent Fr3sh Small Dog (5 - 10 kg), 15 bucati sunt batoanele masticabile care nu sunt doar sanatatoase, ci si improspateaza respiratia cainelui. 

Respiratia urat miroasitoare este foarte des intalnita la caini. Dar asta nu inseamna ca este inofensiva. Halena cainelui poate pune o bariera intre voi, intervenind in relatia la care ati muncit atat de mult. Daca respiratia cainelui creeaza o distanta intre voi, aflati mai multe detalii despre cum noul VEGGIEDENT FR3SH Dental Chews va poate ajuta.

Halena poate ascunde probleme grave de sanatate

  • Respiratia urat miroasitoarea poate face dificila relatia cu cainele dumneavoastra, ci poate fi un semn al unor afectiuni de sanitate mai grave.
  • Halena poate semnala problemele orale cauzate de acumulularea placii dentare si a bacteriilor.
  • Respiratia neplacuta poate fi de asemnea indicatorul unor boli la nivelul celorlalte organe inclusive a sistemului digestiv.
  • Formula inovativa tinteste respiratia urat miroasitoare si protejeaza sanatatea cainelui tau.
  • Acum exista batoanele masticabile care nu sunt doar sanatatoase, ci si improspateaza respiratia cainelui.

Batoanele VEGGIEDENT FR3SH au la baza o tehnologie inovativa special menita sa amelioreze halena sis a mentina sanatatea orala a cainilor.


Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Veggiedent Fr3sh Small Dog (5 - 10 kg), 15 bucati

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Virbac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria igiena orala marca Virbac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Veggiedent Fr3sh Small Dog (5 - 10 kg), 15 bucati este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Veggiedent Fr3sh Small Dog (5 - 10 kg), 15 bucati la orice oră din zi sau din noapte.

Detalii

Categorii
Brand
Unitate de vanzare
15 batoane
Pentru
Caini