Viyo recuperation dog 150 ml

Viyo
49,00 RON
Viyo
Disponibil in stoc

Descriere

Viyo Recuperation Dog este un supliment lichid dedicat perioadei de convalescenta, este foarte palatabil, cu un continut scazut de calorii, dezvoltat impreuna cu experti nutritionisti si medici veterinari pentru a oferi o solutie problemelor legate de recuperarea cainilor dupa operatii sau boli.

Aportul de fluide si nutrienti este foarte important in primele 2 zile dupa operatie sau boala (este chiar mai important decat aportul de energie). Datorita formulei sale si excelentei palatabilitatii, Viyo Recuperation ofera solutia perfecta. Din a 3-a zi, Viyo Recuperation poate fi combinat cu mancarea animalului, pentru furnizarea necesarului de nutrienti in procesul de recuperare: arginina, taurina, L-glutamina si acizi grasi Omega 3 si Omega 6. 

Printre beneficiile utilizarii produsului Viyo Dog se enumera:

Palatabilitate exceptionala, ce rezulta intr-o asimilare de succes, >85% atat la animalele bolnave cat si la cele sanatoase.

Produsul se prezinta sub forma lichida, fapt ce faciliteaza o absorbtie mai eficienta in intestine.

Usor de administrat sub forma simpla, amestecat cu mancarea sau adaugat in apa de baut. De asemenea, poate fi administrat cu ajutorul unei seringi.

O formula completa ce cuprinde toate vitaminele, mineralele, aminoacizii si acizii grași+prebioticele esentiale (FOS si inulina).

Un produs cu valoare calorica scazuta 

Mod de administrare

Dupa deschidere, Viyo Recuperation, poate fi utilizat timp de 7 zile. A se depozita in frigider si a se servi la temperatura camerei.

Doze si mod de utilizare 

Caini de talie mica (greutate adult: 0-10 kg): 15-30 ml

Caini de talie medie (greutate adult: 10-25kg): 30-50 ml

Caini de talie mare (greutate adult: 25-40 kg): 50-70 ml