Vomisan 21 tablete x 2.5g

INUVET
130,00 RON
INUVET
Disponibil in stoc

Descriere

Vomisan este un complex special de ingrediente ce calmează mucoasa stomacului și oferă protecție împotriva substanțelor care pot ataca și irita peretele enteral sensibil. Poate fi folosit în gastrita cronică, la câini sensibili cu sindrom vomitiv, la câini pe care îi observăm consumând iarbă, zapadă, apă de mare și au reflux esofagian.

Extract de mărar (Anethum graveolens fructus)

Cea mai importantă proprietate a extractului de mărar este efectul calmant pe care îl are asupra musculaturii netede a tractului gastro-intestinal.

Psyllium (Plantago ovata)

Psylliului indian are un puternic efect natural de absorbție. Semințele pot absorbi până la 40 de ori greutatea proprie în apă. În contact cu apa, formează un strat protector de mucus. Acesta acoperă mucoasa stomacului și a esofagului ca un film. În intestin, cojile de psyllium leagă lichidul excesiv. Fecalele sunt astfel compacte și rămân în intestin mai mult timp. Producția fecalelor este reglată în mod natural.

Extract de mușețel (Matricaria chamomilla flores)

Mușețelul calmează și relaxează mușchii tractului gastro-intestinal.

Extract de marshmallow (Althaea officinalis radix)

Rădăcini de marshmallow calmează tulburările gastrice și iritarea stomacului și a gâtului. Polizaharidele conținute în rădăcină produc un film stabil și durabil care calmează mucoasa atacată și protejează împotriva influențelor nocive de pe suprafața epiteliilor mucoasei. În plus, acest extract susține efecte fiziologice specifice celulelor mucoasei: polizaharidele de marshmallow au o influență pozitivă asupra metabolismului celular și, de asemenea, asupra ratelor de proliferare celulară.


Substanta activa Extract de mărar, Psyllium, extract de mușețel, extract de marshmallow
Metoda de administrare VomiSan poate fi administrat direct pe stomacul gol
Doza <5 kg 1/2 tabletă; 5-10 kg 1 tabletă; 10–20 kg 2 tablete; > 20 kg 3 tablete
Ambalare 21 tablete
Precautii pentru depozitare A nu se păstra la peste 25 ° C. A se utiliza în termen de 6 luni de la deschidere

Detalii

Brand
Cutie
21 tablete
Pentru
Caini, Pisici