WePatic Small Breeds and Cats, 30 tablete

179,00 RON
Produs indisponibil momentan
Disponibil in stoc

Descriere

WePatic® ofera o combinatie cheie de substante protectoare si antioxidanti pentru a minimiza impactul modi­- carilor secundare in agresiuni si probleme hepatice

Celulele expuse oxigenului produc speciile reactive ale oxigenului (ROS). Aceste ROS sunt molecule de oxigen care au pierdut un electron si care incearca sa-l recupereze din moleculele vecine provocand pagube la nivel de membrane, colagen, procese enzimatice si de sinteza de proteine, conducand chiar la schimbari si mutatii ale ADN-ului. Aproape toate cauzele ­brogenezei hepatice implica ROS. In anumite situatii productia acestor radicali creste, initiind un proces de stres oxidativ.

Expunerea la materiale toxice, agenti infectiosi si chiar contactul prelungit cu acizii biliari in procesele de colestaza sunt cauzele comune pentru aceasta crestere a productiei de ROS. SAMe (S-ADENOZIL-METIONINA) Actioneaza ca o molecula precursor de tioli si mareste concentratia de glutation, care este cruciala in activitatea glutation-peroxidazei si critica in apararea impotriva ROS. WePatic® este disponibil cu un ­lm gastroenteric pentru o biodisponibilitate mai mare.

ZINC Are functie hepatoprotectoare extensiva. Inhiba productia de radicali liberi de oxigen protejand gruparile sul­hidril de oxidare. Ajuta la reducerea ­brozei prin actiunea chelatorului de cupru. Inhibarea peroxidarii lipidice functioneaza ca stabilizator al membranei celulare. SELENIU Seleniul este un element esential si un cofactor pentru peroxidaza glutationului, o enzima necesara pentru a reduce efectele nocive provocate de radicalii liberi de oxigen.

De asemenea, are un efect care reduce transcriptia si expresia IL-6. VITAMINA E Joaca un rol vital in protejarea impotriva ROS. Este cea mai importanta vitamina liposolubila in complexul de protectie, impreuna cu glutationul si vitamina C. Combinatia cu seleniu ajuta la prevenirea actiunii peroxidazelor asupra membranelor celulare, protejand de actiunea acizilor biliari in situatii de colestaza.

VITAMINA C Este o vitamina hidrosolubila care actioneaza in ­cat, in principal ca un antioxidant, inactivand ROS SILIPHOS (SILIBINA + COMPLEX FOSFATIDILCOLINA) Este o sursa de silibina, foarte activa si cu biodisponibilitate ridicata pentru un efect antihepatotoxic si inhibitor asupra radicalilor liberi, ajutand la eliminarea agentilor nocivi de la nivel celular. Imbunatateste nivelul enzimelor hepatice. Stimuleaza productia de hepatocite noi, precum si imbunatatirea celor existente.

Creste sinteza proteinelor. Inhiba sinteza leucotrienelor in‑amatorii, reducand in‑amatia si ­broza.

WePatic® SAMe (S-Adenozil L-Metionina) Siliphos (Silibina + Complex Fosfatidilcolina) Vitamina C Vitamina E Zinc Seleniu
Small Breeds and Cats 80 mg 10 mg 15 mg 12 mg 10 mg 6 mg
Medium and Large Breeds 300 mg 40 mg 50 mg 30 mg 20 mg 12 mg


Doze recomandate:

Animale pana in 5 kg: 1 tableta WePatic® Small Breed Dogs and Cats / zi
Animale intre 5 si 10 kg: 2 tablete WePatic® Small Breed Dogs and Cats / zi
Animale intre 10 si 20 kg: 1 tableta WePatic® Medium and Large Breed / zi
Animale intre 20 si 30 kg: 1,5 - 2 tablete WePatic® Medium and Large Breed / zi
Animale intre 30 si 40 kg: 2,5 tablete WePatic® Medium and Large Breed / zi
Animale peste 40 kg: 3 tablete WePatic® Medium and Large Breed / zi

Compozitie WePatic® per comprimat: WePatic Cereti sfatul medicului veterinar inainte de utilizare. Acest produs nu trebuie folosit ca un substituent al unei diete variate. A nu se depasi doza recomandata. Uz veterinar.

Detalii

Brand
Cutie
30 tablete
Pentru
Caini, Pisici