WeSkin, Crema Cicatrizanta 30 G

75,00 RON

Descriere

WeSkin, Crema Cicatrizanta Pentru Caini si Pisici, 30 g este un produs utilizat pentru refacerea si vindecarea pielii afectate, cu actiune antiseptica fara a compromite actiunea fibroblastelor din plaga, datorita clorhexidinei din compozitie. Centella asiatica, Arnica montana, oxidul de zinc si vitamina E au o actiune complementara si sinergica in procesul de cicatrizare. De asemenea, arnica are efectul de a resorbi hematoamele, comune in plagile animalelor.

Compozitie
Ingrediente: Oxid de zinc 10 %, Clorhexidina (digluconat) 0,3%, Centella asiatica (gotu kola) 2%, Arnica Montana 2%, Fenoxietanol, Alfa-tocoferol, Baza crema hidrofilă, Apa purificata.

Specii tinta: Caini si pisici.

Indicatii
Indicat pentru refacerea si vindecarea pielii afectate.

Contraindicatii: nu exista.

Prezentarea ambalajului: Flacon cu pompa dozatoare 30 gr.

Calea de administrare: aplicare topica.

Timp de asteptare: nu este cazul.

Doza recomandata
WeSkin Crema Cicatrizanta se aplica o data sau de 2 ori pe zi pe zona afectata, intr-un strat subtire. Inainte ca produsul sa fie aplicat pe piele, se recomanda spalarea zonei afectate.

Pentru o administrare corecta a produsului si pentru a evita alte complicatii, este indicat folosirea dozei recomandate de catre medicul veterinar curant.

Atentie: A se evita contactul cu ochii sau membranele mucoaselor ale animalului sau ale proprietarului. In cazul contrar, clatiti imediat cu apa calduta.

Detalii

Brand
Flacon cu pompa dozatoare
30 g
Pentru
Caini, Pisici