ZEROKEET 100 ML

34,00 RON
Disponibil in stoc

Descriere

ZEROKEET-ul este un concentrate lichid pe bază de plante medicinale a cărei efect benefic a fost dovedit științific și anume: curăță paraziții externi, restabilește starea de sănătate a pielii, blănii câinelui. ZEROKEET-ul (lichidul concentrat) poate fi aplicat sau pulverizat pe piele/blană astfel ajutând curățarea câinelui de paraziții externi.

Dozare: Este necesară diluarea agentului cu apă în următoarele indicații sau după instrucțiunile medicului veterinar, se aplică pe zona afectată (se freacă cu mâinile sau pulverizând cu spray)


  • În cazul infestării cu purici și păduchi : dizolvarea se face în proporție de 1: 4 , 2-3 tratamente la interval de 5 zile.
  • În cazul infestării cu căpușe: dizolvarea se face în proporție de 1: 2 , 2-3 tratamente la interval de 2 zile
  • În cazul infestării cu Demodex cani: dizolvarea se face în proporție de 1:2 în prima săptămână de două ori pe zi după care o dată pe zi până la vindecare.
  • În cazul infestării cu scabie: dizolvarea se face în proporție de 1:2 , o dată pe zi, timp de 7 zile, ca și prevenție dizolvarea de face în proporție de 1:4 la fiecare 15 zile.


Pentru o obține efectul dorit, lăsați lichidul 18-24 de ore pe blană , înainte de spălare. Nu conține hormoni, antibiotice sau alte materiale sintetice, nu formează materiale reziduale. Nu este timp de așteptare. Acesta este fabricat exclusiv din ingrediente naturale. Poate fi, utilizat și în agricultura ecologică.

Atenție: Produsul poate lăsa pete pe țesături sau decolora temporar blana de culoare mai deschisă la câini. După tratament, se recomandă spălarea câinelui.

Specii țintă: câine.Mod de prezentare:100ml. Număr de înregistrare: 038/1/2010

Substanțe active: Cedrus deodara,Pongamia glabra,Azadirachta indica,Acorus calamus

Detalii

Flacon
100 ml
Pentru
Caini